About me

Hannah Post

Mijn passie

Mijn hartstocht is fotografie. In mijn vrije tijd I liefde om alle hoeken van de bol en de mensen te onderzoeken die daar leven. Uiteindelijk, poog ik de wereld het verschil van het leven in verschillende plaatsen te tonen en hoe het mogelijk kan zijn om aan waar te krijgen u gaat en dingen zien die u nooit dacht mogelijk zou kunnen zijn.

De fotografie is een verbazende kunst en ik vind ik zodat veel van de mensen heb geleerd die ik op busvergelijk24 heb ontmoet. Ik heb een partij over de wereld door de wereld van fotografie geleerd en ik vind als het beste compliment ik kan ontvangen te zeggen is dat ik gelukkig om een deel van deze verbazende gemeenschap ben te zijn.

Het is mijn ambitie om in dezelfde wereld te leven zoals al mijn vrienden en hen te inspireren om de dromen na te streven die zij hebben. Als student bij Universiteit heb ik geen tijd om dit te doen. Maar ik heb een grote droom: de wereld reizen, om te inspireren, en reist naar plaatsen die ik nooit dacht ik sommige nieuwe mensen zou zien of ontmoeten.

Mijn vader altijd vertelde me om dingen eenvoudig te houden. U zo groot te hoeven niet te zijn dat u het op een telefoon of een tablet kunt lezen. Ik veronderstel die ben wat het zo voor me gemakkelijk maakte om deze blog te schrijven. Maar dit is de echte wereld. U moet het verhaal schrijven dat echt u is. Soms kunt u de wereld met uw ogen duidelijk zelfs niet zien. U moet de wereld door een spiegel zien. Ik houd van mijn ouders en ik houd werkelijk van mijn familie. Mijn ouders zijn in hun jaren '90 en ik ben in mijn tienerjaren. Zo er is niet veel verlaten tijd. Het goede nieuws is dat mijn familie werkelijk vriendschappelijk is, hebben zij geen probleem met me die over dit of over om het even wat schrijven. Mijn vader gaf me altijd een stuk van raad en zei dat soms wij bescheidener moeten zijn en aanvaarden dat onze familie en dingen wij voor hen zijn een werkelijk belangrijk ding doen. Wij zijn gelukkig dat mijn vader niet op me zo hard is geweest.

Mijn Ebook, die „wordt geroepen hoe te om uw volgende project met Dokwerker“ te doen, is hier beschikbaar.

U kunt me op mijn persoonlijke pagina, Twitter en LinkedIn vinden.

Ik ben een softwareingenieur die in Utrecht, Nederland wordt gebaseerd. Alvorens in Webontwikkeling te krijgen, was ik een gegevensjournalist voor verscheidene kranten in Nederland en Engeland, met inbegrip van de Beschermer, BBC en Daily Telegraph. Toen ik die posities voor een interessant project moest verlaten, werd ik snel bored met mijn van dag tot dag, zodat besliste ik de alternatieve carrière van Webontwikkeling te proberen. Sedertdien heb ik geconstateerd dat ik bij dat werkelijk goed ben, aangezien ik een partij op mijn leerde en dat geholpen me mijn technische vaardigheden en ook mijn analytische vaardigheden ontwikkel. Ik heb een vrij goede het werk kennis van alle hulpmiddelen ontwikkeld die ik in mijn reis heb gebruikt mijn eigen producten te ontwikkelen. Ik ben ook werkelijk actief op de sociale netwerkplatforms zoals Facebook, LinkedIn en Twitter.

Mijn jeugd

Toen ik school beëindigde ging ik een makelaar in onroerend goed zijn. Het idee was flats te verkopen. Maar ik wilde niet het doen omdat ik hield van doend het. In plaats daarvan, besliste ik mijn vaardigheden te gebruiken als programmeur en mijn eerste spel te maken. Het eerste spel dat ik werd genoemd „Luminary“ heb gemaakt. Nu heb ik heel wat spelen gemaakt, en ik weet hoe het dingen op het scherm voelt zetten. Ik heb zelfs een muziekalbum gemaakt dat u kunt hier kopen. Het heeft „Mijn Eerste Spelen“ geroepen. terug aan de gemeenschap te geven, besliste ik een spel in de stijl van „Luminary“ met een beetje van retro gameplay te maken. Dit wordt genoemd „Vorwerk“. Nu zou ik het tweede spel in de reeks willen maken. Ik heb ongeveer 100.000 Euro nodig om dit te doen. Het meer geld worden wij meer ik kunnen werken en ik zal ervoor zorgen u een aardig spel en ook sommige extra zoetigheden zult krijgen:) ik ga ook dit één op de Nintendo-Schakelaar evenals op Vensters en MAC ter beschikking stellen.

Toen ik deze Blog in 2012 begon had ik nooit één enkele post en nu heb ik meer dan 500. Al mijn verhalen en artikelen over de Blikindustrie kunnen op mijn blog worden gevonden. Ik ben momenteel een Doctoraatstudent in Geografische Informatiewetenschappen bij de Universiteit van Leeds en ik heb mijn verhandeling op de Blikhandel in Zuidoost-Azië en Zuidoost-Azië.

De invloed van het blik op Zuidoost-Azië kan aan zijn stijging als maritieme handelmacht worden gevonden van de 16de eeuw en daling na dat. Tijdens recent - Th-19 eeuw, aangezien de wereldeconomie meer geïndustrialiseerd werd, werd de maritieme handel meer en meer belangrijk. China, de V.S. en Japan waren zeer belangrijke spelers en dientengevolge, was het gebied een broeikas voor op kunnen betrekking hebbende zaken. In de jaren '80, was het China dat de manier, met Hong Kong de belangrijke stad op de eilandketting leidde.